avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... informatii fonduri nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

informatii fonduri nerambursabile

Buna ziua,
Am o firma de consultanta de curand infiintata si ma lovesc de diferite aspecte referitor la conditiile de eligibilitate ale clientilor mei.
Unde credeti ca pot cere lamuriri specializate?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ion Vasilescu , Consultant credite si finantari 10:43, 21 Iulie 2011
Teoretic cei mai in masura sa va lamureasca sunt cei care resping dosarele, logic ar fi sa va dea si o motivatie pentru deciziile lor.
Idei generale gasiti o multime la o simpla cautare pe google...
A se invata bine despre ghidurilor, si temeile lor, si ce inseamna fiecare conditia de eligibilitatea este si ea o conditia sine qua non, esentiala, pentru a completa orice cererea de finantare, si pentru a refuza se ceara ceea ce nu este posibil. Un studiu adanc si complet exista doar in cei care a invatat bine fonduri europene structurale, dupa ani de reflexiunii si analize si intampinand mai multe cazuri. Experenta altora o gasesc rar pe internet. Ar fi bine se faci un curs specializat.
Sustin in intregime parerea lui @alvarolipo. Studiul aprofundat este cheia.

O alta posibila rezolvare pe termen scurt este sa contactati un consultant cu mai multa experienta si sa faceti lucrarile prin asociere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce presupune masterul,cum se desfasoara sbdcl sbdcl masterul cum se desfasoara?cum se tin cursurile ,de cate ori ,cum se dau examenele referatele,disertatia ce resupune?cu ce ne ajuta masterul? se poate prelungi ... (vezi toată discuția)
Fondurile europene -- pentru cine, pentru ce si cum? Sov Consulting Sov Consulting Deschid aceasta tema de discutie pentru ca activitatea de intocmire si implementare a proiectelor cu (co-)finantare europeana, strans legata de domeniul ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile natalyn natalyn sunt persoana fizica si as dori sa-mi spuneti daca pot sa beneficiez de fonduri nerambursabile pentru costruirea unei pensiuni in zona rurala si cum sa ... (vezi toată discuția)