avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua!

Am fost angajat la o societate pana luna trecuta,iar patronul refuza sa-mi achite ultimul salariu si banii pe concediul neefectuat.As dori sa stiu ce demersuri trebuie sa fac.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:22, 16 Iulie 2011
il dai in judecata
~ Conținut șters la cerere ~
... asa este... apoi cu sentinta obtinuta, veti putea sa va recuperati debitul direct din conturile lui
Actionarea in judecata se face la Tribunalul din judetul in care aveti domiciliul. Fiind litigiu de munca nu platiti taxe judiciare si de timbru.
BODEALEX a scris:

Pentru a se putea raspunde la intrebarea dvs , este necesara precizarea in ce mod s-a facut "incheierea relatiilor de munca" , daca aveti asa ceva.
Spre edificare este bine sa consultati Codul muncii 2011 , actualizat prin Legea 49/2010 publicat in M.Of. , Partea I , nr. 195 din 29 Martie 2010
[ link extern ] >
La CAP. 4 gasiti Suspendarea contractului individual de munca



1. Ce treaba are suspendarea c.i.m. cu incetarea c.i.m.?
2. Pagina la care faceti trimitere nu exista.
3. In 18.05.2011 a fost republicat Codul Muncii , dandu-se o noua numerotare articolelor respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariului Armasoiu Nicolae Armasoiu Nicolae Mi-am incheiat CIM prin demisie fara preaviz in 30 aprilie 2009 si angajatorul refuza sa plateasca lichidarea si concediul. Ce pot sa fac va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Somaj Anacrsitina Anacrsitina Buna ziua,va rog sa imi spuneti,daca trimiterea in somaj inseamna si obligatia legala din partea patronului ,sa plateasca salarii compensatorii? (vezi toată discuția)
Salariu neplatit de angajator. ce pot face? cristi0888 cristi0888 Am lucrat la o firma care actual nu este in insolventa. Am plecat din firma pe desfintarea postului si am intrat in somaj. Dar firma are sa imi dea 4 luni de ... (vezi toată discuția)