avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... USH si SNG
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

USH si SNG

Cei care au terminat Spiru Haret se pot inscrie la concursul SNG?
Cel mai recent răspuns: Q88 , utilizator 09:15, 19 Ianuarie 2012
Da, daca au diploma de licenta valabila.
Ce inseamna diploma delicenta valabila? Doar n-o emit eu
Diploma de licenta valabila inseamna ca tu trebuie sa fi absolvit o forma de invatamant care e acreditata sau autorizata. Daca ai terminat la zi nu e nicio problema. Nu stiu cum sta treaba la FR. Consulta M. Of. nr 617 bis 2011 (nu stiu luna, dar a fost publicat in vara, probabil august) unde e publicata lista facultatilor acreditate din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Spiru haret Plesa Narcis Plesa Narcis Ieri 14.07.2009, MECI a publicat 2 liste cu specializarile si formele de invatamant acreditate sau autorizate provizoriu din cadrul Universitatii Spiru Haret, ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)