avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Interdictie parasire tara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Interdictie parasire tara

In luna februarie a acestui an s_a terminat procesul in urma caruia am luat 2 ani cu suspendare (fara supraveghere). De o saptamana sunt in Franta. Am plecat cu autocarul. La vama a urcat un angajat si s_a uitat la buletinele noastre. Chiar a luat cateva sa le verifice. Peste o saptamana vreau sa ma intorc cu avionul, dar nu stiu daca fac alegerea corecta. Mi_e frica sa nu fiu oprit pe aeroport la intoacere. Tin sa precizez ca nu stiu sigur daca am interdictie sau nu. Dar vreau sa stiu daca intoarcerea mea in tara poate avea repercursiuni in cazul in care exista o interdictie. Va rog ajutati_ma. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:06, 17 Iulie 2011
@ssgsfm
Puteti veni linistit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire fond popescu77 popescu77 Buna seara!!! M-ai am o singura infatisare la Curtea de apel sunt inculpat intr-un dosar privind circulatia pe drumurile publice si vatamare corporala..Am ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat strainatate dumutaadrian dumutaadrian Buna ziua,o mica problema am.Mama mea este in Italia, si i-a expirat buletinu,ar putea veni in tara sa isi reinnoiasca buletinu ,dar sa nu fie ceva probleme la ... (vezi toată discuția)
Ramane in pronuntare pe 04.11.2011 ContSters201986 ContSters201986 Buna ziua tuturor.Joi am avut a doua infatisare la procesul penal,in care sant acuzat de contrabanda cu tigari si aderare la un grup infractional organizat.In ... (vezi toată discuția)