avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate

Buna ziua,
in ce conditii se ia pensie de boala de inima?Ce conditii trebuie indeplinte?
Multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: ADRIAN CHELARU , Alte profesii 20:01, 16 Iulie 2011
Medicul dvs de familie va da o trimitere catre un cabinet cardiologic de specialitate unde se va constata daca sunteti intr-adevar bolnava. Cu epicriza data de catre cabinetul de specialitate va trebui sa mergeti la medicina muncii unde o comisie de medici specialisti vor stabili daca indepliniti conditiile pensionarii si implicit gradul de invaliditate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa stiu daca sotul meu poate beneficia de pensie de invaliditate gelubostan@yahoo.com gelubostan@yahoo.com Sotul meu a avut un ifarct de inima,si are 2 valvule puse ,as dori sa stiu daca se poate pensiona pe caz de boala.El a lucrat in constructie 14 ani ... (vezi toată discuția)
Pensionare de boala darianna darianna buma ziua. Am fost diagnosticata cu cancer de col uterin .De 1 an sunt in concediu medical.As dori sa stiu daca beneficiez de pensie de boala, (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de invaliditate 1968 1968 Am 41 ani si peste 14 ani vechime. De 2 luni am terminat somajul si m-am imbolnavit, am facut sarcoidoza stadiul II, o boala autoimuna. De la comisia medicala ... (vezi toată discuția)