avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... imposibilitatea postarii
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

imposibilitatea postarii

In luna mai a acestui an am sesizat imposibilitatea vizualizarii diagramelor care reprezinta variatia rating-ului si a numarului de recomandari. Cu toate faturile primite problema nu am putut sa o rezolv. Dupa cateva zile problema a disparut si totul a revenit la normal fara nicio interventie din partea mea. De doua zile problema a revenit. In plus nu pot sa postez mesaje. Va rog, ajutati-ma
Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 12:33, 17 Iulie 2011
Buna ziua,

Problema cu graficele se datoreaza, cel mai probabil, faptului ca nu aveti instalat Flash Player, un program care ajuta la vizualizarea acestor diagrame. Cel mai probabil, browserul dvs s-a actualizat de curand ori s-a intamplat ceva cu sistemul dvs. software.

Iata aici ultima versiune de flash player:
[ link extern ] /

Va rog sa imi descrieti ideea ca nu puteti posta mesaje. Din mesajul scris acum observ ori ca s-a remediat problema, ori ca nu inteleg f bine care este problema in cauza.

Multumesc anticipat.

@s_word: va treziti vorbind din cand in cand, nu? :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grafice Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR De ce au disparut graficele cu evolutia rating-ului si a recomandarilor?:O (vezi toată discuția)
Avocatnet.ro - versiunea 5.0 Admin Admin Va solicit cateva raspunsuri legate de noua versiunea Avocatnet.ro: 1. Ce parere aveti de noua organizare? 2. Cum vi se pare functionalitatea acestuia? ... (vezi toată discuția)
Vizualizare dosar fiscal anaf mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna ziua! va solicit ajutorul in urmatoarea problema: ma loghez pe site-ul anaf cu certificatul digital, accesez aplicatia dosar fiscal, dar imi apare ... (vezi toată discuția)