avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajatorul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajatorul

Buna ziua!este normal ca angajatul sa isi plateasca singur cartea de munca?!
:OX-( vreau sa stiu ce obligatii are un angajator fata de angajat?si ce trebuie sa fac in cazul in care sunt pus-a sa-mi platesc singura cartea de munca
multumesc o zi buna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:39, 17 Iulie 2011
Potrivit art.40 alin.2 C.mun., angajatorului in revin, in principal, urmatoarele obligatii:
......
f) sa plateasca toate contributiile si impozitele aflate in sarcina sa, precum si sa retina si sa vireze contributiile si impozitele datorate de salariati, in conditiile legii;
......

Puteti refuza plata contributiilor, intrucat aceasta nu incumba in sarcina dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma de plata pentru cartea de munca apolis21 apolis21 Buna seara ! Sunt angajata la un PFA cu 4 ore (jumatate de norma) si imi platesc singura cartea de munca, dar mi se pare foarte mult, de luna viitoare ... (vezi toată discuția)
Contributii la un contract de munca ionescuandreea ionescuandreea va rog frumos sa-mi spune-ti si mie daca este vre-un art. din codul muncii in care sa precizeze ca , daca eu am un copil cu handicap grav si este minor ... (vezi toată discuția)
Angajat magda69 magda69 Angajatoru are obligatia sa plateasca contributiile catre stat / chiar daca se scuza ca nu are bani. Exista aceasta lege si pentru ei in Romania? (vezi toată discuția)