avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare

Buna ziua. As dori sa intabulez din titlul de proprietate a unui teren doar 25 % deoarece momentan taxele sunt destul de mari. Terenul cu titul de proprietate l-am mostenit cu cativa ani in urma de la bunicul meu. As dori sa stiu daca pot face acest lucru si cum, si daca se poate si ce acte as avea nevoie.
Am intrebat pe cineva si mi sa zis ca se poate intabula doar prin hotarare judecatoreasca. Intrebarea mea ar fii, doar asa se poate sau se poate si prin notar public. Va multumesc !! Sa aveti o zii placuta!
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 13:17, 17 Iulie 2011
Din pacate...nu este posibil. Ati putea sa faceti o parcelare..dar si asa..trebuie intabulat intregul teren, inregistrandu-se separat fiecare parcela.
Singura sansa este sa faceti rost de bani pentru taxe,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 46/2008: parcelare teren mixt, pasune + pasune impadurita, dupa cumparare dbdb dbdb Buna ziua, as dori o parere avizata in ceea ce priveste modalitatea de parcelare a unui teren mixt, pasune + pasune impadurita, e mai bine de separat ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gresit MacoveiNiculae MacoveiNiculae In anul 1994 a fost emis un titlu de proprietate pentru o suprafata de teren de 5000 mp, compusa din 3 parcele diferite. Dupa 21 de ani s-a constatat ca una ... (vezi toată discuția)
Intabulare...posibilitati cacacj cacacj Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: Bunicul meu doreste sa intabuleze casa si curtea unde locuieste de peste 50 de ani. Proprietatea era a familiei ... (vezi toată discuția)