avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot primi si pensie de urmas si indemnizatie de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot primi si pensie de urmas si indemnizatie de somaj?

BUNA ZIUA
IMI CER SCUZE CA DERANJEZ AM O SCURTA INTEBARE EU AM PENSIE DE ORFAN DE TATA MAI POT BENEFICIA DE SOMAJ? AM TERMINAT LICEUL SI NU STIU DACA VOI FI ADMISA LA FACULTATE. MULTUMESC ANTICIPAT!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:02, 17 Iulie 2011
1. Legea 76/2002 (legea "somajului") nu interzice cumulul indemnizatiei de somaj cu pensia de urmas.
2. Mergeti la Agentia de Somaj sa va inregistrati, in vederea primirii indemnizatiei de somaj, si spuneti ca aveti pensie de urmas.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre somaj deeariri deeariri Va rog sa-mi spuneti daca in cazul in care eu acum am terminat liceul si am luat examenul de bacalaureat pot primi somaj pana cand voi incepe facultatea. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj si pensie de urmas ContSters167676 ContSters167676 Buna ziua, Copilul meu cel mare avand corijenta la mate nu a putut intra in bac in sesiunea din vara.Intrebarea mea este:pot sa il inscriu la somaj daca ... (vezi toată discuția)
Drept de somaj - student care a terminat studiile dar nu a sustinut examenul de licenta anca1988 anca1988 Am terminat cursurile facultatii de Geografie din cadrul Univ. din Buc in septembrie 2010, dar examenul de licenta il sustin abia in februarie 2011. Din cauza ... (vezi toată discuția)