avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Formare profesionala prin fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Formare profesionala prin fonduri europene

Am inceput un curs de formare profesionala prin POS DRU inca din luna iunie 2011. Pana la aceasta data, desi am solicitat primirea unui exemplar din contractul incheiat cu firma care implementeaza acest proiect si a modulelor de curs , nu am primit nimic . Nu ni se dau nici lamuriri referitoare la practica ce trebuie efectuata . Nu ma mira ca se intampla ce se intampla, intrebarea mea este ce este de facut in acest caz , pentru a putea intra in posesia documentelor care ma privesc direct?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:05, 22 August 2011
Intrebare de baraj: aveti nevoie de acel curs? Daca nu, va recomand sa va retrageti.
Daca la solicitarile verbale nu vi se raspunde, adresati in scris aceasta cerere catre firma care organizeaza aceste cursuri.Trebuie sa primiti raspunsul tot in scris.In caz contrar va puteti adresa organismului de implementare din centru de judet, sau pe site-ul AMPOSDRU la sectiunea sesizari.
Nu vad care ar fi motivatia lor, din moment ce au inceput cursurile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimularea ocuparii fortei de munca prin programe ue posdru 2007-2013 roxyroxy roxyroxy Am urmat 1 curs finantat prin fonduri UE Programul Operational Sectorial Departamentul Resurse Umane 2007-2013, organizat de catre un SRL privat. Ideea era ca ... (vezi toată discuția)
Curs finantat de ue my23 my23 m-am inscris la un curs finantat de Uniunea Europeana,firma respectiva care are la baza acest proiect a inceput in data de 21.11.2011cursul teoretic care ... (vezi toată discuția)
Dubla finantare bursa posdru, bursa de studiu danielw danielw Bună ziua, Masteratul la care m-am înscris face parte din sistemul integrat de programe de masterat - PROMISE\" - POSDRU/86/1.2/S/61810, proiect selectat ... (vezi toată discuția)