avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... detasare angajati in italia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

detasare angajati in italia

am o firma inregistrata in Romania dar care vrea sa presteze servicii de constructii in Italia. am inregistrat contractele de munca la salariati la ITm prin revisal, am inregistrat decizii de detasare in revisal , dar nu stiu daca e bine. Ce mai trebuie sa fac in continuare?
Va rog ajutati-ma sa nu iau amenda ca e in neregula ceva!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:14, 18 Iulie 2011
Cum ati inregistrat deciziile de detasare in REVISAL? ... in prezent, programul nu permite acest lucru.
Transmiterea de date eronate prin REVISAL este sanctionata cu amenda.

Pentru detasarea in strainatate este necesar sa obtineti si formularul A1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare salariat cetatean italian viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Soc. romaneasca are lucrare in desfasurare in Italia si doreste sa angajeze muncitori cetateni italieni si in ideea de a nu se mai complica cu muncitori ... (vezi toată discuția)
Detasare sau delegare cum sa procedez? GARBEAELENA GARBEAELENA Am citit o multime de intrebari si raspunsuri referitoare la formularul E101 si cu cat citesc mai mult cu atat ma nedumeresc mai tare.Am o I.I din ... (vezi toată discuția)
Angajati romani - munca in strainatate Loredana_84 Loredana_84 Am o societate comerciala ai carei salariati lucreaza in Germania in domeniul constructiilor. Noi am procedat asa: le-am intocmit contracte de munca + ... (vezi toată discuția)