avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Diurna administrator
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Diurna administrator

Buna ziua
As dori sa stiu daca pot sa-i acord diurna administratorului pe perioada cuprinsa intre ani 2005- pana astazi.Mentionez ca are domiciliu in Bucuresti iar firma isi desfasoara activitatea in provincie.Imi puteti spune si actul normativ in baa caruia pot sa-i acord diurna retro?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 18:49, 18 Iulie 2011
De o acordare retroactiva a diurnei eu nu am auzit pana acum.:innocent: Dvs. vrei sa platiti administratorului durna pe 5 ani si jumatate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la diurna? madalintt madalintt va salut. am si eu cateva nelamuriri in legatura cu acordarea diurnei. mai explicit: lucrez la o firma de distributie si 6-8 zile pe luna am alocata o alta ... (vezi toată discuția)
Acordarea diurnelor. Teracsro Teracsro Buna ziua. Nelamurirea mea este legata de conditile in care se acorda sau nu diurna unui angajat la o firma privata. De exemplu : Eu sunt sofer la aceasta ... (vezi toată discuția)
Litigiu munca sandorioan sandorioan buna ziua, As dori sa stiu daca diurna externa este impozabila? Sunt obligat sa platesc diurna unui sofer de camion retroactiv pe o perioada de un an de ... (vezi toată discuția)