avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum se calculeaza primul week-end al lunii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum se calculeaza primul week-end al lunii

Exista vreo reglementare referitoare la modul cum se calculeaza primul week-end al lunii in cazul programului de vizitare minor? De exemplu daca data de 1 a lunii cade intr-o zi de vineri, primul week-end este 2-3 a lunii sau 9-10?

1. vineri
2. sambata
3. duminica
4. luni
5. marti
6. miercuri
7. joi
8. vineri
9. sambata
10. duminica
Ultima modificare: Luni, 18 Iulie 2011
laau, utilizator
Cel mai recent răspuns: laau , utilizator 13:02, 18 Iulie 2011
2-3
Week-end inseamna sfarsit de saptamana. Nu mai stiu unde, dar am impresia ca am gasit mentionat ca trebuie sa existe zile ale saptamanii in luna, pentru ca sa fie luate in seama primele zile de sambata si duminica din luna, ca si prim week-end al lunii. De aceea v-am intrebat, poate aveti problema mai proaspata in minte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre ore in cim nicdavi nicdavi Legat de nr de ore lucrate de bucatari, care sunt 3: ei lucreaza 2 zile cu 2 zile libere, 10 ore/zi si nu depasesc cele 40 de ore /saptamana.Cum se trece in ... (vezi toată discuția)
8 ore Radamante Radamante 1. Repausul saptamanal este stabilit sambata si duminica. 2. Un salariat bugetar lucreaza , la solicitarea angajatorului, 8 ore sambata. 3. De cate zile ... (vezi toată discuția)
Concediu medical mihaelaardelean mihaelaardelean Buna ziua, Sotul meu lucreaza la un call center cu program 24/24. El are liber joi si vineri, iar sambata si duminica merge la servici. Astazi a fost la ... (vezi toată discuția)