avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... service auto
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

service auto

sa va prezint o situatie: acum 2 saptamani m-am dus la un service auto sa fac schimbul de ulei la masina proprietate personala. acolo baieti de la service au facut schimbul au pus filtre noi le-am dat cartea service sa imi noteze ce s-a schimbat, am luat bon...., acm 2 zile nush ce s-a intamplat, probabil filtrul de ulei a fost fisurat de cand l-au montat, intre timp am pierdut ulei, si motorul a s-a defectat(datorita functionarii fara cantitatea de ulei minima) si ma costa vreo 2000 de lei ca sa-l repar. Am fost la service sa constate si ei ce s-a intamplat dar nu mai vor sa imi repare motorul spunand ca nu ei au facut revizia ca pe cartea mea service nu este trecuta nici o semnatura de lor, in schimb este stampila si este notat dupa cum am zis toate operatiunile ce au fost facute(schimb ulei, filtru de aer, filtru polen, combustibil)
Intrebare:cum pot eu sa ii determin sa imi repare masina si se poate ca scrisul sa tina loc de semnatura?
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 14:02, 18 Iulie 2011
Aveti inscrisul in cartea tehnica, probabil si cu data. Aveti factura cu data cand s-a executat revizia si cu ce s-a facut. Aceste 2 lucruri implica clar raspunderea prestatorului pentru lucrarea efectuata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitatea schimbarii autoturismului in perioada de garantie! mass mass Buna ziua! Va rog sa ma indrumati intr-o problema! Este vorba despre o masina Ford Focus luata in august 2010 noua. - In luna ianuarie 2011 am sesizat ... (vezi toată discuția)
Cum pot preveni furt/inlocuiri de piese auto Vulturudac Vulturudac cum pot preveni furt/inlocuiri de piese noi cu altele uzate in service reprezentanta cu ocazia reviziei anuale obligatorii la o masina noua? (vezi toată discuția)
Raspunderea patrimoniala costin romica costin romica Utilizez masina de serviciu si in urma cu cateva luni am constatat ca motorul a inceput sa consume ulei. Masina a fost dusa intr-un service pt. ... (vezi toată discuția)