avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere auto

Sunt functionar la biroul taxe si impozite la o primarie de comuna..In ultima perioada,suntem asaltati cu cereri de radiere auto,solicitantii dorind sa-si radieze autoturismele numai pe baza contractelor de vanzare-cumparare si certificatelor eliberate de primarie...Nu stiu cine le-a explicat ca nu mai trebuie sa solicite certificate de radiere de la politie..Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 14:43, 18 Iulie 2011
Buna ziua !
Se pare ca exista acoperire legala pentru radierea fiscala fara radierea de la politie . In fapt insa , sunt dese cazurile in care acestea raman neradiate de la politie (desi radiate fiscal) si , pentru a putea fi radiate (vanzare, casare etc) trebuie .... certificat fiscal de la primarie (ori aici nu mai figureaza) .... Asa ca , s-a redeschis rol fiscal (cu plata amenda si impozit aferent perioadei corespunzatoare) s-a emis certificat atestare fiscala si.... s-a rezolvat !!!!#-o .... Trageti concluzia dvs. ... toate acestea cu mare zarva pt ca cei de la politie (care au refuzat sa dea un raspuns transant ) trimiteau proprietarii la primarie ....
:O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea in strainatare a unui autoturism inmatriculat in romania AdrianSandu AdrianSandu In momentul de fata locuiesc in Spania, dar vreau sa plec in curand in Irlanda. De aceea trebuie sa vand aici autoturismul personal, deoarece nu il pot lua cu ... (vezi toată discuția)
Impozit pe masina inexistenta Keyla Keyla Am o problema pe care chiar nu am idee cum as putea sa o rezolv.Am constatat ca socrul meu plateste impozit pe o masina pe care nu o are.Singura sa masina a ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina cu probleme bursasiu06 bursasiu06 Am vandut o masina acuma 1 luna , si am uitat sa scriu in certificat ca o incredintez cumparatorului + cand ma-m dus la primarie dupa certificatul fiscal cu ... (vezi toată discuția)