avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovigneta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovigneta

buna ziua.in sept 2010 am vandut un autoturism (cvc)propietarul mi a garanta ca o sa faca actele si nu le a facut.eu am neglijat sa merg la fisc sa depun cvc.si m am trezit acasa cu o amenda de rovigneta luat in dec 2010.imediat mi am amintit ca nu am depus la fisc cvc si m am si conformat.intrebarea mea este cum pot scapa de amenda e de ajuns sa le trimt copie dupa cvc si dovada ca am radiat o de pe numele meu (cu intarziere)???

Alte discuții în legătură

Radiere masina catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema caci nu mai inteleg nimic. Am vandut acum cateva luni un autoturism catre cineva. Am facut ... (vezi toată discuția)
Litigiu masina masterd111 masterd111 buna ziua.acum 3 ani am vandut un autoturism cu contract de vanzare cumpare contra sumei de 3000 euro.am radiat masina de la fisc,cumparatorul urmand sa o ... (vezi toată discuția)
Auto, transcriere proprietar zuz56 zuz56 Buna ziua.Am vandut o masina-utilitara dacia 1304,am facut act vanzare-cumparare,i-am dat cumparatorului certificat fiscal.Acesta-cumparatorul,avea obligatia ... (vezi toată discuția)