avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Incompatibilitate consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Incompatibilitate consilier juridic

Am mostenire 100 ha teren arabil. Vreau sa imi infiintez o asociatie familiala cu profil agricol, respectiv un bussines. In acelasi timp, vreau sa fiu angajat si la stat in functia de consilier juridic. Intru in incompatibilitate sau nu cu legea consilierului juridic?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 18:57, 18 Iulie 2011
Nu,daca sunteti absolvent al facultatii de drept,puteti fi consilier juridic,cu respectarea legii.
ca si functionar " la stat" nu puteti fi decat functionar public.
in sensul legii nr. 161/2003, nu sunteti in stare de incompatibilitate daca aveti si un bussines care nu este în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, potrivit fisei postului. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare functionar public 4 ore la firma domeniul privat caminick caminick Buna ziua, As dori sa stiu daca un functionar public poate fi angajat cu 4 ore la o firma din domeniul privat (firma familiei). (vezi toată discuția)
Consilier juridic, sotul persoanei fizice autorizate dan_co dan_co Buna ziua. Prin Legea nr. 4/2014 se completeaza OUG nr. 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate agent asigurari - consilier juridic ? papoc papoc Exista incompatibilitate intre functia de consilier juridic la o persoana juridica de drept privat si cea de agent de asigurari? Din cate am inteles exista ... (vezi toată discuția)