avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna

are dreptul, un presedinte al asociatie de proprietari sa ceara contractul de inchiriere al unui apart. proprietarului?am citit legea si nu am gasit nimic vis-a-vis de aceasta atributie.as dorii un raspuns.multumesc
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 14:58, 19 Iulie 2011
Nu.Aveti insa obligatia sa declarati numele chiriasilor, pentru trecerea lor in cartea de imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,rog frumos sa imi raspundeti la intrebarea mea.m a ... Sturzu.lory@yahoo.com Sturzu.lory@yahoo.com Buna seara,rog frumos sa imi raspundeti la intrebarea mea.M a chemat d.l politist la sectie pentruo reclamatie de catre d.l presedinte a asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere/asociatie proprietari cristina86m cristina86m Locuiesc intr-un apartament inchiriat care are unele datorii la intretinere inca dinainte sa ma mut eu in acest apartament. Din acest motiv, presedinta ... (vezi toată discuția)
Luarea in evidenta la seful de bloc? bogobogobogo bogobogobogo Buna ziua M-am mutat in data de 15.10.2010 intr-un apartament pe baza de contract de inchiriere. - As dori sa aflu ce obligatii legale am fata de seful de ... (vezi toată discuția)