avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot pune oprire pe salariul fostului sot?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot pune oprire pe salariul fostului sot?

Buna seara,acum aproximativ doua luni am primit hotararea pt pensie alimentara in care se mentioneaza plata pensiei in cuantum de 25% din venitul fostului sot.Am luat legatura cu asa numitul parat si mi_a comunicat ca inca nu i_a venit asa zisa oprire pe salariu asta insemnand ca nici in aceasta luna fiica mea nu va beneficia de drepturile banesti oferite de tatal sau.Intrebarea mea este cum as putea obtine oprirea directa a pensiei direct de la firma unde e salariat ,trebuie legalizata si hotararea pt pensie sau numai cea de divort?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 22:16, 18 Iulie 2011
trebuie sa treaca termenul de apel sau recurs, in functie de obiectul actiunii avut, apoi mergeti legalizati sentinta si prezentati-va la societatea unde lucreaza fostul sot pt punerea in aplicare a acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am hotararea dar nu vrea sa imi plateasca pensia alimentara marinela0488 marinela0488 Buna ziua. Am o intrebare. Am un copil de 3 ani si m-am judecat cu tatal lui pt pensie alimentara. A sosit hotatrarea de 2 luni dar acesta nu vrea sai ... (vezi toată discuția)
Ieșire din țară cu minorul fără acordul celuilalt părinte, pensie de întreținere și multe complicații. vă rog să mă ajutați vanesa1605 vanesa1605 acum 15 ani m-am casatorit nu dupa mult timp am plecat cu el in spania unde locuia de multi ani cand am ajuns m_am interesat ca eram insarcinata de el de ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara popescu  maria popescu maria Ma numesc Popescu Maria sunt divortata de 7 ani am doi copii minori in intretinere ,in urma divortului instanta a hotarat ca pensie alimentara sa primesc 65 ... (vezi toată discuția)