avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... AM VANDUT MASINA INMATRICULATA PE NUMELE MEU SI NU SA ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

AM VANDUT MASINA INMATRICULATA PE NUMELE MEU SI NU SA INMATRICULAT

BUNA ZIUA.AM O PROBLMA MAI DELICATA,AM AVUT O MASINA INMATRICULATA IN TARA PE NUMELE MEU,SI AM VANDUT-O IN URMA CU CATEVA LUNI UNEI PERS (X)PE BAZA DE CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE,IAR PE TALON AM TRECUT NUMELE ACESTUIA SI DATA.
DANSUL (X)A VANDUT LA RANDUL LUI MASINA,IAR PERSOANA CARE A CUMPARAT (Z) A VANDUT-O LA (Y).
ULTIMA PERSOANA CARE A CUMPARAT MASINA (Y) MI-A SOLICITAT SA INCHEIE UN NOU CONTRACT CU MINE SI SA II ELIBEREZ CERTIFICAT FISCAL,SPUNAND CA UNUL DIN VANZATORI PE CARE A TRECUT MASINA ARE DATORI LA FINANTE SI NU II ELIBEREAZA FISCAL.
AM FACUT ASA CEL DE AL 2L-EA CONTRACT DIRECT CU DANSUL DAR L-AM FACUT CU DATA CU CARE AM FACUT SI CU PRIMUL CONTRACT,DOAR CA EL MI-A TRIMIS COPIE DUPA BULETIN SI IAM TRIMIS EU CONTRACTUL FACUT SI NU A MAI SEMNAT SA IMI TRIMITA CONTRACTUL INAPOI SI NU VREA SA INMATRICULEZE MASINA.VREAU SA O RADIEZ DE PE NUMELE MEU,CUM SE POATE FACE? SI PE CINE AR TREBUI SA CHEM IN INSTANTA.VA MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNS.

Alte discuții în legătură

Pot circula cu masina in momentul de fata???? babasu babasu Va rog, sa imi dati un raspuns concis Am cumparat o masina, la ea am toate actele, carte de identitate si certificat de inmatriculare. Masina in acte este ... (vezi toată discuția)
Am fost dat in judecata de proprietarul din acte al autovehiculului gaby645 gaby645 buna ziua, in 11.2009 am cumparat printr-un schimb un ford de la o persoana din harghita, am facut un schimb de masini , iam dat una neinmatriculata si mia ... (vezi toată discuția)
Problemă cu mașina vândută fără contract de vânzare-cumpărare Vasy Bab Vasy Bab Bună seara. Acum aproximativ 2 ani am cumpărat o mașină de la un domn. Mi-a dat actele mașinii și o chitanță cum că am cumpărat mașina + certificat ... (vezi toată discuția)