avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... AM VANDUT MASINA INMATRICULATA PE NUMELE MEU SI NU SA ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

AM VANDUT MASINA INMATRICULATA PE NUMELE MEU SI NU SA INMATRICULAT

BUNA ZIUA.AM O PROBLMA MAI DELICATA,AM AVUT O MASINA INMATRICULATA IN TARA PE NUMELE MEU,SI AM VANDUT-O IN URMA CU CATEVA LUNI UNEI PERS (X)PE BAZA DE CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE,IAR PE TALON AM TRECUT NUMELE ACESTUIA SI DATA.
DANSUL (X)A VANDUT LA RANDUL LUI MASINA,IAR PERSOANA CARE A CUMPARAT (Z) A VANDUT-O LA (Y).
ULTIMA PERSOANA CARE A CUMPARAT MASINA (Y) MI-A SOLICITAT SA INCHEIE UN NOU CONTRACT CU MINE SI SA II ELIBEREZ CERTIFICAT FISCAL,SPUNAND CA UNUL DIN VANZATORI PE CARE A TRECUT MASINA ARE DATORI LA FINANTE SI NU II ELIBEREAZA FISCAL.
AM FACUT ASA CEL DE AL 2L-EA CONTRACT DIRECT CU DANSUL DAR L-AM FACUT CU DATA CU CARE AM FACUT SI CU PRIMUL CONTRACT,DOAR CA EL MI-A TRIMIS COPIE DUPA BULETIN SI IAM TRIMIS EU CONTRACTUL FACUT SI NU A MAI SEMNAT SA IMI TRIMITA CONTRACTUL INAPOI SI NU VREA SA INMATRICULEZE MASINA.VREAU SA O RADIEZ DE PE NUMELE MEU,CUM SE POATE FACE? SI PE CINE AR TREBUI SA CHEM IN INSTANTA.VA MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNS.

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am următoarea problemă: o mașină vândută unui ... Nicoleta Litu Nicoleta Litu Bună ziua, am următoarea problemă: o mașină vândută unui tip care se ocupă cu vânzarea de mașini dar neautorizat( din ăștia care vînd și ... (vezi toată discuția)
Problemă cu mașina vândută fără contract de vânzare-cumpărare Vasy Bab Vasy Bab Bună seara. Acum aproximativ 2 ani am cumpărat o mașină de la un domn. Mi-a dat actele mașinii și o chitanță cum că am cumpărat mașina + certificat ... (vezi toată discuția)