avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare fisa postului - studii superioare, insa nu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare fisa postului - studii superioare, insa nu si salar

Buna ziua!
Lucrez la o companie , fiind incadrata pe un post de secretar administrativ. In urma absolvirii studiilor juridice, mi s-a cerut copie dupa adeverinta de licenta, urmand ca dupa depunerea acesteia sa mis e modifice fisa postului, denumirea acestuia fiind ulterior de Secretar administrativ pe domeniul juridic. Mi s-a spus clar ca salariul nu va fi modificat , eu fiind incadrata pe un salar de studii medii.
Intrebare: de ec mi se modifica functia pt domeniul juridic, dar ei afirma in continuare ca postul nu prevede studii superioare? ce sa fac?

Am nevoie de un raspuns urgent...
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 19 Iulie 2011
Kandia, utilizator

Alte discuții în legătură

Promovare în funcþie elena_87 elena_87 Bună ziua ! Colega mea a promovat cu examen de licentă facultatea de ªtiinţe Juridice şi Administrative. A fost încadrată ca secretar I/A cu studii ... (vezi toată discuția)
Recunoastere studii economice Mitzi_transilvan Mitzi_transilvan Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea speta: O persoana a absolvit studii postuniversitare de 1 an in domeniul managementului institutiilor publice la o ... (vezi toată discuția)
Incadrare anairam64 anairam64 Lucrez in invatamant, cadru didactic auxiliar cu 23 de ani vechime pe post de secretar IA (studii medii) cu salar de incadrare 1251 lei. In anul 2011 am ... (vezi toată discuția)