avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Incadrare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Incadrare

Lucrez in invatamant, cadru didactic auxiliar cu 23 de ani vechime pe post de secretar IA (studii medii) cu salar de incadrare 1251 lei. In anul 2011 am terminat facultatea cu examen de licenta in luna iulie. Cum ar trebui sa fiu incadrata si salarizata? secretar IV(studii superioare) - 1126 lei sau secretar I(studii superioare) - 1677 lei. Nu mi se corect ca in urma absolvirii unei facultati sa fii retrogradat si cu salar mai mic. Nu stiu unde sa apelez pentru lamuriri. Sper sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 19:33, 24 Februarie 2014
Cred ca postul dv. este pentru studii medii, caz in care va trebui sa solicitati transformarea lui in post pt. studii superioare. Intr-adevar, veti fi incadrat secretar IIIA, insa veti putea reveni in 2 ani la secretat IA.
Vedeti L63/2011.
Postul a fost transformat in post pentru studii superioare cu data de 01.08.2011.
In aceasta situatie, vi se aplica L. 63/2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare în funcþie elena_87 elena_87 Bună ziua ! Colega mea a promovat cu examen de licentă facultatea de ªtiinţe Juridice şi Administrative. A fost încadrată ca secretar I/A cu studii ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului din studii medii in studii superioare adudu adudu buna ziua. va rog sa-mi rapundeti la urmatoarea intrebare: un salariat dintr-o institutiue bugetara, incadrat pe studii medii, poate fi trecut pe un post cu ... (vezi toată discuția)
Angajare si vechimea in munca anterioara AxinteG AxinteG Buna seara, va rog daca ma poate ajuta cineva cu informatii: vreau sa particip la un concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant de secretar școală ... (vezi toată discuția)