avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Geamuri fumurii omologate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Geamuri fumurii omologate

Buna ziua,
Sunt proprietara unei masini pe care am cumparat-o cu feamurile fumurii pe fata si pe spate. Am certificat de conformitate insa am inteles ca s-a dat lege ca nu se mai da voie cu ele fumurii pe fata. Exista aceasta lege sau sunt doar vorbe?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iinut , utilizator 19:45, 14 Februarie 2020
Veti gasi raspunsul in "Regulamentul de aplicarea noului cod rutier(OU 195/200)", cap.x, sectiunea 1 , art.237, lit.O, precum si ce sanctiuni se aplica.
Ultima modificare: Marți, 19 Iulie 2011
Adrian Tudor, Consultant asigurari
Am nevoie de un raspuns concret.
Va multumesc!
Buna ziua , am fost sancționat pt folii neomologate cu amenda contravenționala si reținerea talonului , întrebarea mea este dacă am remediat pe loc situația si am dezlipit foliile trebuia sa mai mi se retina talonul?? As vrea sa încep o acțiune in instanța împotriva agentului si as vrea sa fiu sigur .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de inmatriculare retinut pentru folii valentino24 valentino24 am si eu o mare problema, acum cateva zile am fost oprit de un politist, dupa ce sa prezentat necorespunzator si mi-a vorbit ca si cum am fi fost amandoi pe ... (vezi toată discuția)
Anulare proces-verbal, amenda pentru folii neomologate marianturtoi marianturtoi in luna iulie 2011 am mers la RAR pentru a obtine un Certificat de agreare taxi pentru un autoturism care avea folii omologate pe geamuri din anul 2008 am ... (vezi toată discuția)
Folie geamuri fata marius.stuparu marius.stuparu Buna ziua, Tocmai mi s-a retinut talonul aseara si am primit 9 puncte de amenda, pentru ca aveam folie instalata pe geamurile din fata (de catre fostul ... (vezi toată discuția)