avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cum poate vinde o pf 1000 de produse create de el? ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cum poate vinde o pf 1000 de produse create de el? (tiraj carte)

Sunt autorul unei carti si as dori sa stiu in ce forma legala as putea sa o vand (Nu prin editura). Am o firma ( pe numele sotiei). Pot extinde domeniul de activitate si sa introduc si ”comertul cu carte” la domenii de activitate, iar ulterior sa vand cartea prin firma? Cum introduc produsul in firma spre comercializare: printr-un contract intre mine si firma?Sau e preferabil ca firma sa plateasca tipografia, iar produsul (cartea) sa vina pe numele ei? Dar tot ar fi necesar un contract prealabil intre mine si firma, nu?

Alte discuții în legătură

Tipograful ce printeaza cartile editurii noastre le vinde ilegal maria99999 maria99999 Dețin o editură și mă ocup cu publicarea și comercializarea cărților pentru bacalaureat. Acestea sunt vândute pe site-ul meu online și sunt ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor versus srl Georgiana_G Georgiana_G Buna ziua, Nu stiu care ar fi solutia optima in cazul in care eu scriu o carte si doresc sa o vand in regie proprie, intai online si daca este cerere ... (vezi toată discuția)
Protectia produselor donate in scop promotional Tomcat83 Tomcat83 Buna ziua! As vrea sa aflu daca exista vreo lege in Romania care penalizeaza punerea in vanzare a produselor primite in scop promotional. Mai precis, in ... (vezi toată discuția)