Sunt angajata la o fima care se ocupa cu importarea jocurilor de agrement (mese de biliard,darts,hockey pe masa,fotbal pe masa,aparat de boxing,simulatoare) si operarea lor in tara.
Garda Nationala de Mediu ne-a trimis o instiintare,ca conform H.G 1037/2010 si ORD.1441/2011 ,trebuie sa inregistram firma la ANPM (Agentia Nationala pentru protectia mediului),sa platim in fiecare 2 ani 500 de ron pentru inregistrarea si reinregistrarea societatii , sa declaram cate tone de echipamente electrice si electronice importam in tara si punem pe piata nationala .Trebuie sa facem un contract cu o firma care colecteaza deseurile echipamentelor electrice si electronice si sa platim pentru colectare.A doua obligatie ar fi ca la fiecare import de jocuri sa platim diferenta dintre masa bruta si neta a jocurilor din care va rezulta ambalajul,si la fiecare kg de ambalaj se va plati 2 lei.....
Incercam sa le explicam ca nu ne integram in categoria producatorilor de deseuri de echipamente electrice si electronice,HG 1037/2010 nu defineste producatorii cu exactitate......
Noi credem ca legea se refera la firmele mari ca Domo,Altex...
Este cineva in domeniu care ma poate ajuta cu un sfat?Va multumesc.
Certificari
iuliana bogdan
buna.am o firma care se ocupa cu comert calculatoare.v-as ruga sa imi spuneti daca am nevoie de ceva certificari pentru firma,am inteles ca e nevoie de ... (vezi toată discuția)