avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala dupa mai bine de un an de la furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala dupa mai bine de un an de la furt

in urma cu mai bine de un an un camion s-a rasturnat. in timp ce soferul cauta actele in masina impreuna cu ofiterul de politie au fost sustrase bunuri din camion. nu s-a facut plangere atunci, se mai poate face acum?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:45, 20 Iulie 2011
se mai poate face plangere penala intrucat furtul nu este o infractiune unde trebuie facuta plangerea in doua luni de zile.
Procedural, se mai poate face; dar ce probe credeti ca se mai pot administra la un an dupa savarsirea faptei ?

In afara situatiei in care exista martori, mi se pare foarte putin probabil ca organele de cercetare sa mai gaseasca ceva...
Ar fi bine , in masura in care puteti , sa dati mai multe amanunte despre modul in care a avut loc furtul ,dar mai ales in legtaura cu eventualele probe care exista impotriva dvs cu privire la savarsirea acestei infractiuni.
Lamurirea situatiei de catre dvs , v-ar putea ajuta sa primiti un raspuns mai la obiect , care sa va foloseasca in mod real.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marfa furata marietka marietka buna ziua, am cultivat anul acesta niste pepeni. am gasit un client la bucuresti sa-i vand. am inchiriat un camion sa pot cara pepeni acolo. la destinatie ... (vezi toată discuția)
Mandat de perchezitie locuinta prietena inculpat miss_obsession miss_obsession Buna ziua Situatia e in felul urmator x inculpat prins in flagrant arestat preventiv pentru furt calificat, suspectat pentru alte furturi anterioare imi ... (vezi toată discuția)
Fiul cu scuterul lovit de masina care nu a acordat prioritate mariafarau@yahoo.com mariafarau@yahoo.com In data de 12.05.2008 , fiul meu a fost lovit fiind cu scuterul pe drum cu prioritate de un camion care i-a taiat drumul . A scapat cu viata , cu multe rani ... (vezi toată discuția)