avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... marfa furata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

marfa furata

buna ziua,
am cultivat anul acesta niste pepeni.
am gasit un client la bucuresti sa-i vand.
am inchiriat un camion sa pot cara pepeni acolo.
la destinatie am constatat ca se intarzie descarcatul din motive lesne de inteles.
clientul s-a aglomerat un pic ,si a zis sa mai asteptam .(marfa necesita ambalaj si acesta nu era suficient).
insa soferul camionului,s-a enervat foarte tare,si m-a amenintat ca daca nu il descarc urgent ,pleaca cu marfa.lucru pe care l-a si facut.
acum apelez aici in forum poate imi dati si mie un raspuns.
mentionez ca ,camionul era tocmit verbal.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 08:49, 20 August 2011
Trebuie sa faceti cat mai urgent o plangere penala impotriva soferului camionului pentru savarsirea infractiunii de furt. Mergeti la sectia de politie din localitatea dvs. Acolo va trebui sa spuneti ca vreti sa reclamati furtul pepenilor si sa depuneti o plangere. Ofiterul de serviciu va discuta cu dvs si va inregsitra plangerea. Chiar daca nu aveti un document scris care sa serveasca drept proba, puteti dovedi aceasta fapta si cu alte mijloace de proba - martori. Cei de la sectia de politie va vor da explicatiile necesare, important este sa sesizati cat mai urgent autoritatile despre aceasta fapta.
faci plangere penala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala dupa mai bine de un an de la furt igna_florin igna_florin in urma cu mai bine de un an un camion s-a rasturnat. in timp ce soferul cauta actele in masina impreuna cu ofiterul de politie au fost sustrase bunuri din ... (vezi toată discuția)
Urgent!! ce poti face atunci cand angajatul te fura? denisa 15 denisa 15 Buna ziua! Am nevoie urgenta de ajutor, dar sa va detaliez un pic problema: acum ceva timp, am descoperit ca o angajata de la magazin nu-mi inregistreaza ... (vezi toată discuția)
Mi s a furat din masina de client o borseta cu acte, chei masina, bani.stiu cine a fost sabina anca sabina anca Buna ziua, sunt disperata, prietenului meu i s a furat de pe bancheta din spate de catre un client o borseta cu , acte chei de la masina, facturi si ... (vezi toată discuția)