avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mi s a furat din masina de client o borseta cu acte, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mi s a furat din masina de client o borseta cu acte, chei masina, bani.Stiu cine a fost

Buna ziua, sunt disperata, prietenului meu i s a furat de pe bancheta din spate de catre un client o borseta cu , acte chei de la masina, facturi si legitimatii.El este taximetrist.Clienta stim unde sta si unde lucreaza insa as vrea sa vedem legal ce putem face acest lucru s a intamplat in aceasta dimineata de duminica de 11 aprilie 2010 la ora 8 dimineata.Sunt constienta ca banii din borseta nu i vom mai vedea insa dorim actele si cheile inapoi.Va rog din tot sufletul ce ma puteti sfatui!Astept raspuns urgent! Cu toata stima, Sabina
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:43, 11 Aprilie 2010
Daca stiti cine este autorul furtului,atunci depuneti o plangere la Politie sau Parchet.
Ar trebui sa fiti sigura ca acea clienta este persoana care a savarsit infractiunea...

Puteti formula o plangere la Sectia de Politie din raza teritoriala unde locuieste acea clienta dar trebuie sa stiti ca daca nu aveti dovezi, putin probabil ca veti reusi sa "solutionati" intr-un fel sau altul problema "actelor"..."sau a savarsirii faptei"...

Incercati, initial, o solutionare pe cale amiabila, contactand persoana in cauza si solicitandu-i returnarea actelor.
Lucrurile nu sunt foarte clare pentru mine.Cum sa fure un client care sta pe bancheta din spate o borseta cu acte ale soferului.Pai unde era pusa ?In spate?Asta se tine din cate cred eu langa sofer sau ma rog intr-un loc sigur?
:(:(( din pacate nu a apucat sa mute borseta din spate in fata. clienta s a urcat si cand a coborat a luat cu ea si borseta cu acte.
Daca stie adresa unde locuieste sa mearga sa vorbeasca cu acea clienta... in caz de refuz, sa depuna plangere penala la Sectia de Politie din raza teritoriala unde locuieste acea persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz politie paula38 paula38 Buna ziua ,in data de 10 sept an current am fost anuntati de vecini ca pe proprietatea mea a intrat fratele meu si a batut-o pe mama mea care locuia la mine, ... (vezi toată discuția)
Furtul in strainatate a cartii de identitate luiza4ever luiza4ever Buna ziua. As dori sa va adresez o intrebare: in cazul in care un cetatean roman ce locuieste pe teritoriul altei tari a uniunii europene este victima unui ... (vezi toată discuția)
Intrarea in apartament in regim hotelier cristi0307 cristi0307 Buna ziua tuturor. Am urmatoarea situatie: am firma mea care inchiriaza apartamente in regim hotelier legal. Precizez ca nu am nici un angajat in firma in ... (vezi toată discuția)