Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →
beneficiez de concediu de odihna,15 zile,pe care vreau sa il petrec in strainatate si as vrea sa imi mai iau alte 15-20 de zile de concediu fara plata in continuarea celui de odihna.oare pot sa fac asta?trebuie cumva sa motivez de ce si pt ce?multumesc!
am citit si regulamentul intern si contractul colectiv de munca.in ambele este stipulat ca am dreptul la concediu fara plata iar aceea cerere trebuie aprobata de directorul general.motivul pt care eu vreau acest lucru e ca am niste probleme cu coloana(asa zisele ciocuri de papagal) si acolo am gasit un medic chinez care,prin masaj,poate sa ma ajute.procedura dureaza cateva saptamani.cei de la firma imi spuneau ca ar fi bine sa aduc un act de acolo,desi eu ma duc pe cont propriu si platesc pt asta,si nu mi se pare logica treaba asta si nici nu cred ca acel doctor imi poate da mie vreun act.multumesc!