avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executarea silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executarea silita

tatal meu a decedat acum 2 luni.in urma decesului am primit o notificare de la o societate nebancara prin care instiinteaza mostenitorii ca daca nu platesc un card de credit pe care raposatul l a facut.vor proceda la executarea silita impotriva mostenitorilor.
e posibil sa aibe loc o executarea silita ptr un card de credit,in conditiile in care in contract scrie clar :CONTRACTUL SE INCHEIE LA DECESUL DETINATORUI DE CARD?????
FAC PRECIZAREA CA EL RAMASESE IN URMA CU PLATA LA ACEST CARD.
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 19:58, 19 Iulie 2011
Da, poate sa execute silit mostenitorii.

Este recomandat sa acceptati mostenirea sub beneficiu de inventar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita roxicutza86 roxicutza86 spuneti mi,va rog,se poate face executare silita mostenitorilor<inca nu s a facut succesiunea> pentru un card de credit in care se precizeaza faptul ca ... (vezi toată discuția)
Mostenirea roxicutza86 roxicutza86 buna ziua.tatal mea a decedat acum 2 luni,iar in urma decesului a lasat 2 credite la o societate nebancara< unul e card de credit,iar celalalt e card de ... (vezi toată discuția)
Datorii ale unui defunct catre ef.....va rog sa ma ajutati crissimus2004 crissimus2004 In anul 2005 sotul meu (in vremea aceea nu il cunosteam) a facut un card de credit EF....in vederea achizitionarii unui bun de larg consum(nu stiu exact ce ... (vezi toată discuția)