avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Programul Rabla
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Programul Rabla

As dori sa imi spuneti ce trebuie sa fac in urmatoarea situatie:detin un oltcit si sta in parcare de ceva vreme, eu doresc sa il dau la programul rabla insa intampin mici probleme si anume certificatul de inmatriculare se afla la politia rutiera fiind retinut in urma unei verificari acum 3 ani iar cartea de indentitate a autovehiculului nu e de gasit desi ar fi trebuit sa fie printre actele masinii.Ce trebuie sa fac sa obtin din nou actele mai sus mentionate si daca e posibil acest lucru?

Alte discuții în legătură

Radiere auto fara civ Krisstinel Krisstinel Buna ziua, detin in prorietate un autoturism pe care nu l-am mai miscat de vreo 6 ani, masina a ajuns un morman de fier si atat. Toate impozitele platite la ... (vezi toată discuția)
Programul rabla 2010 katanyc_nmo katanyc_nmo Buna ziua, As vrea sa stiu daca pot paticipa la Program cu o masina al carei certificat de inmatriculare este retinut de politie din ianuarie 2008. Nu este de ... (vezi toată discuția)
Auto cumparat fara act de vanzare-cumparare anda73 anda73 buna seara,am facut o prostie imensa din care nu stim cum sa iesim.Am cumparat o masina de la o persoana gasita pe internet dar care nu era proprietarul ... (vezi toată discuția)