avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... programul rabla 2010
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

programul rabla 2010

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca pot paticipa la Program cu o masina al carei certificat de inmatriculare este retinut de politie din ianuarie 2008. Nu este de ajuns cartea masinii? Taxele si impozitele masinii trebuie sa fie achitate la zi?
Sper ca ma va ajuta cineva cu un raspuns.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 11:42, 27 Februarie 2010
In 2008 am dat o masina la programul RABLA (conform prevederilor legale din 2008). Masina a trebuit radiata iar pentru aceasta a trebuit sa prezint toate actele (talon, carte de identitate) + dovada platii impozitelor la zi. Nu cred ca s-au schimbat prea multe.
Aveti nevoie de toate actele.
Altfel nu va elibereaza nimeni tichetul de 3.800 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut informatii ptr rabla neagu ctin neagu ctin Am o masina Dacia cumparata de 3 ani. Am cumparat-o radiata, de la o firma, cu factura, cu carte de identitate, dar in loc de certificat de inmatriculare avea ... (vezi toată discuția)
Programul rabla - ce documente sunt necesare? adrianag10 adrianag10 care sunt actele necesare pt a preda o masina la remat,si care sunt primii pasi de urmat?.!.Mai trebuie ceva de la primarie,trebuie facuta programare?.Va ... (vezi toată discuția)
Acte masina pfa radiat living.architecture.ro living.architecture.ro Buna ziua! Avem urmatoarea situatie: - masina inmatriculata pe PFA in 2002 (in talon si cartea de identitate apare proprietar PFA) - din 2018 in urma ... (vezi toată discuția)