avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionar gradul III de invaliditate, angajat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionar gradul III de invaliditate, angajat

Buna ziua! Sunt pensionar pe caz de boala, grad 3. Doresc sa ma angazjez cu 4 ore pe zi. Pot lucra o zi 8 ore si a doua zi libera, astfel incat sa nu depasesc 80 de ore pe luna?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 15:26, 10 August 2011
Puteti sa va angajati cu contract de muna in timp partial iar individualizarea programului de lucru poate fi si sub foma aratata de dv cu acpordul angajatorului
Nu puteti lucra o zi 8 ore, a doua zi liber. Mai mult de 4 ore pe zi nu aveti voie sa lucrati, indiferent cate ore lucrati in total pe luna. O sa apareti in evidenta informatizata a casei de pensii cu activitate 8 ore / zi iar cei de la pensii o sa suspende plata pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debit pensie de invaliditate NICU GITAN NICU GITAN Daca o persoana ,pensionar gradul III,lucreaza la o unitate 4 ore ,iar in paralel o alta societate comerciala ii plateste,din proprie initiativa CAS care ar ... (vezi toată discuția)
Pensionar gr3 Nica Angela Nica Angela Daca fiind pensionar gr.3 si lucrez 8 ore într.o zi si a doua zi sunt libera astfel încât pe luna nu depășesc 84 ore lucrate într.o luna cu 21 zile ... (vezi toată discuția)
Timp de munca nicolas25 nicolas25 buna ziua. eu sunt pensionat pe caz de boala si am gr 3, grupa ce imi permite sa lucrez cu 4 ore. intrebarea mea este daca pot sa adaug un contract de ... (vezi toată discuția)