avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... taxa reziliere contract
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

taxa reziliere contract

Buna ziua.
Am primit de la o firma de recuperari creante o informare de plata pentru suma de 500 ron - datorie catre societatea care mi-a furnizat internetul.In aceasta scrisoare nu se specifica ce reprezinta suma , dar citind contractul am observat ca la rezilierea inainte de expirarea a doi ani de la contractare sunt obligata sa achit o taxa fixa de 500 ron, deci eu am dedus ca ar fi vorba de aceasta taxa dar poate nu interpretez bine. In 18 august 2010 am solicitat rezilierea contractului incepand cu data de 01.09.2010 , mi-am achitat abonamentul pe luna august 2010 si am completat o cerere care mi s-a spus ca trebuie sa o dau persoanei care incaseaza cv abonamentului ( mentionez ca biroul societatii furnizoare a internetului este la 30km dstanta de localitatea unde locuiesc eu).Intrebarea mea este acea lege care specifica , ca rezilierea contractului se poate face fara obligatia platii taxei fixe nu este valabila si in cazul meu? Anul trecut, cand am solicitat rezilierea contractului mi s-a comunicat verbal ca nu se mai achita acea taxa de reziliere.

Alte discuții în legătură

Litigiu contract abonament telefonie mobila Georged89 Georged89 Buna ziua, Am urmatoarea problema : Am incheiat un abonament de telefonie mobila cu un operator de telefonie mobila in data de 13.09.2013 pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Contract internet ContSters215592 ContSters215592 am facut un contract la internet pe 2 ani cu furnizorul de cartier in care mi s-au promis 3 luni gratuite (a 2 luna , una la jumate si ultima la sfarsit) am ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante razvan890 razvan890 Astazi am primit o scrisoare de la o firma de recuperari prin care acestia imi solicita imediat achitare sumei de 448 de RON in favoarea stingerii datoriei ... (vezi toată discuția)