avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contract internet
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contract internet

am facut un contract la internet pe 2 ani cu furnizorul de cartier in care mi s-au promis 3 luni gratuite (a 2 luna , una la jumate si ultima la sfarsit)
am platit prima luna si ei mi-au spus ca o-sa am 2 luni de internet dar nu mi-au dat decat 45 de zile(din cele 60)
nemai platind abonamentul au venit si mi-au taiat cablul de retea
eu am crezut ca au inchis contractul dar dupa un an de zile am primit o scrisoare de la [ firma de recuperari] in care ma anunta ca am de platin 550 de ron pe un an de zile in conditiile in care abonamentul era de 39 de lei si 2 luni erau gratis

ce as putea face in aceste conditii?
pot macar inchide contractul cu ei in conditiile in care ei imi cer in contract contravaloarea bonusului (adica cele 3 luini) plus o penalitate de 150 ron
Ultima modificare: Duminică, 4 Decembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters215592 , utilizator 09:50, 15 Iulie 2011
Buna ziua !
Detaliile rezilierii conractului il puteti discuta numai cu societatea furnizoare . In cazul in care sunteti nemultumit de solutia propusa , il puteti actiona in instanta , cu atat mai mult cu cat contractul este incheiat on-line inteleg .
contractul nu este incheiat onl-line
eu am auzit de legea 161/2010 si sunt curios daca o poy aplica in cazul meu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie plata abonament laurabiga laurabiga Buna ziua, ma numesc Laura, si am o nedumerire. Vreau sa imi portez numerele de telefon dintr-o retea in alta retea nationala. Intrebarea mea este: daca ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cosmote legea 161/2010 rbarbulescu rbarbulescu Buna ziua, In anul 2008 am facut un abonament la cosmote pe o perioada de 1 an. In anul 2009 am prelungit contractul pe 2 ani iar Cosmote mi-a oferit 50E ... (vezi toată discuția)
Probleme instalare cabluri isp hpuiu hpuiu Buna ziua, In primul rand as dori sa-mi cer scuze daca am postat acest mesaj la categoria gresita, dar intrebarea are legatura cu mai multe categorii. ... (vezi toată discuția)