avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Obligatie plata abonament
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Obligatie plata abonament

Buna ziua, ma numesc Laura, si am o nedumerire.
Vreau sa imi portez numerele de telefon dintr-o retea in alta retea nationala. Intrebarea mea este: daca contractul este incheiat pe o perioada de 2 ani de zile, se poate sa ma oblige la plata abonamentului, daca nu au expirat cei 2 ani de zile de contract?
Mentionez ca prelungirea contractului s-a facut on-line, in magazin on-line, mi-au trimis prin mail un Act Aditional la Contract in care este mentionat prelungirea contractului, fara semnatura si stampila furnizorului, fara semnatura mea.
M-au vizitat odata de la un furmizor de servicii de televiziune si internet, sa imi portez abonamentul pe care-l am la ei, si spuneau ca nu ma pot obliga la plata abomanentului, daca renunt la servicii, sau portare, chiar daca am incheiat contract pe 2 ani de zile. Dar nu mi-au spus conform carei legi.
Daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns, v-as fi recunoscatoare.
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: laurabiga , utilizator 10:35, 19 Noiembrie 2014
Daca noul furnizor va da in scris ca isi asuma sa raspunda ptr contractul dvs. va puteti porta, dar altfel serviciul de telefonie actual va obliga la plata abonamentului pe perioada ramasa. Noul furnizor isi urmareste interesul lui.
Cum adica sa raspunda pentru contract? Sa se oblige la plata abonamentului ramas la celalalt furnizor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea portabilitatii. probleme cu orange romania! alinagava alinagava Buna ziua, Eu si sotul meu avem o nelemurire legata de furnizorul de servicii de telefonie ORANGE. Sotul meu lucreaza in Politie. Acum aproape 2 ani, pe ... (vezi toată discuția)
Abonat companie telefonie mobila yodus yodus Buna ziua! Sunt abonatul unei companii de telefonie.In urma cu vreo 3 luni am fost sunat de catre un operator si mi s-a propus daca doresc sa trec pe un alt ... (vezi toată discuția)
Rcs-rds ContSters209690 ContSters209690 buna ziua am un contract de internet de 6 ani cu rcs-rds.In luna martie 2011 am incheiat un abonament de televiziune.Am vrut sa reziliez contractul de ... (vezi toată discuția)