avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Postarea apare insa subiectul nu e republicat
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Postarea apare insa subiectul nu e republicat

Am postat si eu noutati intr-un subiect vechi din aprilie www.avocatnet.ro/content/for... .
Stiam ca posturile noi aduc subiectul in lista noutatilor, nu mai e asa?
Multumesc, numai bine.

Costin
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:34, 20 Iulie 2011
Buna dimineata!

Topicul "OPC si bancile " este postat in acest moment pe prima pagina a forumului "Recuperare de creante, datorii. Probleme cu bancile." :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)
Contorizarea numarului de mesaje in forum sta pe loc MARTA SIMONA PETRE MARTA SIMONA PETRE Asa cum am semnalat in aceasta dimineata si la rubrica modificari, desi continui sa raspund in forum , pe pagina consultantilor contorizarea raspunsurilor sta ... (vezi toată discuția)
Probleme cu site-ul? ContSters220718 ContSters220718 in ultimele 4-5 zile,incercand sa raspund diverselor solicitari ,mesajele mele nu apar la pe site se mai intampla si altor persoane? (vezi toată discuția)