avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Fals in adeverinta de venit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Fals in adeverinta de venit

Am o mare rugaminte! Cum pot reclama la Banca Volksbank Germania
o persoana care si-a falsificat adeveribta de venit pentru a primii un credit de
nevoi personale mai mare decat ii permite salariul.
Si daca fac aceasta sesizare ,si le dau informatii unde se afla aceata persoana ,locul de munca si localitatea credeti ca respectiva Banca va face aceste cercetari?
Cum se pedepseste astfel de fapta iar daca eu ii reclam pot fii chemata la Politia din Germania?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: F-X1 , utilizator 17:59, 24 August 2011
dar, care ar fi motivul sa reclami persoana respectiva. Daca ea isi plateste creditul. Daca faci tu sesizarea, aia suna sau trimit o sesizare la locul de munca si de acolo vine ca salariul e cel declarat ? Nu pici tu de fazan. Mai ales ca, pentru a face o reclamatie trebuie sa iti dai datele personale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in adeverinta de venit andra35 andra35 Am o mare rugaminte! Cum pot reclama la Banca Volksbank Germania o persoana care si-a falsificat adeveribta de venit pentru a primii un credit de ... (vezi toată discuția)
Rate la banca platite, amenintari telefonice nejustificate bandi2 bandi2 as dori sa intreb,,, cum poate o banca sa ti divulge contul unei alte firme? mentionez ca sant cu datoriile la zi,si cand am intarziat am platit penalitati.am ... (vezi toată discuția)
Reevaluare garantie imobiliara - idei? solutii? ioni69 ioni69 Buna seara, Astazi am primit o scrisoare de la Volksbank prin care imi cere sa primesc un evaluator platit de ei care imi va reevalua apartamentul pus ca si ... (vezi toată discuția)