avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals in adeverinta de venit
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals in adeverinta de venit

Am o mare rugaminte! Cum pot reclama la Banca Volksbank Germania
o persoana care si-a falsificat adeveribta de venit pentru a primii un credit de
nevoi personale mai mare decat ii permite salariul.
Si daca fac aceasta sesizare ,si le dau informatii unde se afla aceata persoana ,locul de munca si localitatea credeti ca respectiva Banca va face aceste cercetari?
Cum se pedepseste astfel de fapta iar daca eu ii reclam pot fii chemata la Politia din Germania?
Va multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: andra35 , utilizator 10:31, 22 Iulie 2011
banca nu va face nici o cercetare, cel mult va sesiza politia locala sau pe cea romana daca cel reclamat locuieste in Romania.
exista posibilitatea sa fiti citata insa nemtii prefera comsiile rogatorii (adica audierea dvs va fi facuta de politia romana, la solicitarea colegilor germani).
Va multumesc.
Ce ma sfatuiti sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in adeverinta de venit andra35 andra35 Am o mare rugaminte! Cum pot reclama la Banca Volksbank Germania o persoana care si-a falsificat adeveribta de venit pentru a primii un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)
Victima e obligata sa se deplaseze in alt oras pentru declaratie la politie? VONPAUL006 VONPAUL006 Am facut o plingere la Politie in alt oras decit domiciliul meu fiind victima unei persoane din acel oras. Politia din acel oras ma ... (vezi toată discuția)
Tergiversare cercetare penala scarlet scarlet Am depus o plangere penala de la inceputul lunii octombrie 2009. Pana in prezent, ofiterul care se ocupa cu cercetarea penala nu m-a audiat decat pe mine, in ... (vezi toată discuția)