avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale certificat conformitate si garantie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

certificat conformitate si garantie

Buna ziua,
am infiintat o firma al carei obiect de activitate este de a comercializa calculatoare si produse software, pe care le achizitionez de la un distribuitor din Romania. Nu am inca un magazin dar stiu ca o data ce eliberez o factura trebuie sa dau clientului si un certificat de garantie si de conformitate. Problema este ca nu stiu ce e cu acest certificat de conformitate si cum as putea sa il obtin. Mentionez ca firma de la care eu fac achizitii este o companie certificata tuv iso 2001 si ma gandeam ca daca le solicit lor o copie dupa certificatul de atestare, as putea sa imi intocmesc si eu acest certificat de conformitate avand la baza actul distribuitorului.
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: maya20052005 , utilizator 11:09, 9 August 2008
Chiar trebuie sa solicitati acel certificat de la firma furnioare. Firma dvs nu este decat un intermediar
Multumesc foarte mult pentru indrumare,
o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Outlet CioRaluca CioRaluca Intentionez sa deschid un magazin cu haine diverse marci cunoscute Zara Berska in regim de outlet, colectii mai vechi. Pot sa comercializez aceste marci si ce ... (vezi toată discuția)
Costurile aferente garantiilor pop_m pop_m Am urmatoarea dilema: eu vand niste produse electronice pe care le achizitionez de la un furnizor extern (tara din UE). Aceste produse le vand insotite de ... (vezi toată discuția)
Comercializare haine cristi187marin cristi187marin Buna ziua. Vreau sa lansez un site cu reduceri colective la cele mai cunoscute brand-uri (CK,D&G,Guess,Ferre etc).Am facut o prima comanda pentru a testa ... (vezi toată discuția)