avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... comercializare haine
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

comercializare haine

Buna ziua. Vreau sa lansez un site cu reduceri colective la cele mai cunoscute brand-uri (CK,D&G,Guess,Ferre etc).Am facut o prima comanda pentru a testa seriozitatea distribuitorului (extern), insa in afara de factura pentru produse nu am mai primit nimic. De ce am nevoie din partea lui pentru a le putea vinde : certificat de garantie, certificat de conformtitate? Precizez ca am vorbit cu partenerul meu si mi-a spus ca dovada faptului ca produsele sunt autentice este tocmai eticheta. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cab.Av.Doroiman Camelia , Avocat 15:43, 22 Iulie 2011
eticheta nu are nici o valoare, un certificat de garantie, provenienta, orice alt inscris care sa ateste ca calitatea , provenienta si conformitatea produsului respectiv , chiar o factura de la producator-in cazul in care furnizorul dvs este un intermediar,
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2011
Cab.Av.Doroiman Camelia, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marca inregistrata ContSters239567 ContSters239567 Am mai intrebat ieri si mi s-a dat un raspuns sec... Doresc sa fac un import de electronice care au toate actele ok....(certificat de conformitate se marcaje ... (vezi toată discuția)
Importul de produse de make-up ale unor branduri deja existente aici, este ilegala? ina_enache ina_enache Buna ziua. Astazi vin cu o intrebare la care am primit raspunsuri contrare in ultima perioada. Detin un mic magazin de cosmetice si as dori sa ma extind. IN ... (vezi toată discuția)
Import CrisaKK CrisaKK Buna ziua, Doresc sa import haine de branduri cunoscute, de tip outlet. Intrebarile mele sunt: 1.Daca exista firma unic distribuitor in Romania pt. brandul ... (vezi toată discuția)