avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general depunere decl112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

depunere decl112

dupa ce am depus decl150 la finante dupa, cit timp se poate transmite online decl112?
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 22:28, 20 Iulie 2011
In formularul 150 ati declarat o adresa de mail. Pe aceasta adresa, in termen de 4 zile de la depunerea dosarului veti primi de la unitatea fiscala o confirmare pentru utilizarea serviciului respectiv.
Avertizare ANAF: "Datoritã unor dificultãţi tehnice, domeniul yahoo nu accepta e-mail-urile transmise de domeniul mfinante. De aceea, vã rugãm ca în relaţia cu Agenţia Naţionalã de Administrare Fiscalã, sã utilizaţi o adresa de e-mail care sã conţinã un alt domeniu decat Yahoo si la care sã vã putem transmite rãspunsurile noastre."

... chiar daca nu primiti confirmare pe mail, incercati sa depuneti... foarte probabil o sa reusiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura electonica erotida85 erotida85 buna ziua ! Important: Datorită unor dificultăţi tehnice, domeniul yahoo nu accepta e-mail-urile transmise de domeniul mfinante. De aceea, vă rugăm, ... (vezi toată discuția)
Certificat digital office.carmen office.carmen Am obtinut un certificat digital si am incarcat confirmarea de la firma emitenta pe portalul anaf . Am inteles ca in termen de 4 zile ar trebui sa primesc ... (vezi toată discuția)
Portal anaf Mariralu Mariralu \\"Portalul ANAF nu functioneaza. Va rugam reveniti in cateva minute.\\" Eu tot incerc de circa 200 de minute, nu are nimeni o adresa de la mfinante sau ... (vezi toată discuția)