Am obtinut un certificat digital si am incarcat confirmarea de la firma emitenta pe portalul anaf . Am inteles ca in termen de 4 zile ar trebui sa primesc prin e-mail confirmarea de a putea depune declaratii online . Dar nu am depus inca la finante formularul 150 deoarece doar astazi va fi disponibil administratorul societatii pentru imputernicirea la notar . Confirmarea de la Anaf , prin e-mail , depinde de depunerea acestui 150 ? Am citit pe portalul Anaf ca , daca in termen de 4 zile nu voi primi confirmarea , daca am furnizat o adresa de yahoo , pot incerca sa depun declaratiile . Asa este ?
De regula, confirmarea vine dupa o zi, dar daca totusi nu se intampla, puteti incerca sa trimiteti si atunci aflati daca este in regula !
Eu am trimis declaratiile inainte de a primi confirmarea si a fost OK !
(Am adresa de YAHOO )
Multumesc,asa s-a si intamplat . Am fost la notar , apoi la finante cu documentele , mi-au spus ca in maxim 48 ore se va activa serviciul de transmitere a datelor . Cand am ajuns acasa , aveam un e-mail de confirmare de la Anaf .
Acces dosar fiscal
Lizuca12
Buna seara,
Spuneti-mi va rog am semnatura electronica si am intrat azi la dosar fiscal contribuabil, apoi citind diferite chestii am vazut ceva despre un ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.