Am obtinut un certificat digital si am incarcat confirmarea de la firma emitenta pe portalul anaf . Am inteles ca in termen de 4 zile ar trebui sa primesc prin e-mail confirmarea de a putea depune declaratii online . Dar nu am depus inca la finante formularul 150 deoarece doar astazi va fi disponibil administratorul societatii pentru imputernicirea la notar . Confirmarea de la Anaf , prin e-mail , depinde de depunerea acestui 150 ? Am citit pe portalul Anaf ca , daca in termen de 4 zile nu voi primi confirmarea , daca am furnizat o adresa de yahoo , pot incerca sa depun declaratiile . Asa este ?
De regula, confirmarea vine dupa o zi, dar daca totusi nu se intampla, puteti incerca sa trimiteti si atunci aflati daca este in regula !
Eu am trimis declaratiile inainte de a primi confirmarea si a fost OK !
(Am adresa de YAHOO )
Multumesc,asa s-a si intamplat . Am fost la notar , apoi la finante cu documentele , mi-au spus ca in maxim 48 ore se va activa serviciul de transmitere a datelor . Cand am ajuns acasa , aveam un e-mail de confirmare de la Anaf .
Acces dosar fiscal
Lizuca12
Buna seara,
Spuneti-mi va rog am semnatura electronica si am intrat azi la dosar fiscal contribuabil, apoi citind diferite chestii am vazut ceva despre un ... (vezi toată discuția)