avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii necesare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii necesare

Acum, dupa constituirea unui SRL-D ce are ca obiect principal de activitate CAEN 4789 (comercializare in standuri, piete, targuri) mai se impune autorizare de functionare sau inregistrare la Primaria de sectorul ce apartine sediul social? Unde trebuie sa ma adresez si ce autorizatii imi sunt necesare pentru activitatea secundara de productie suveniruri si imitatii bijuterii?

Ar fi trebuit sa bifez in cererea de inregistrare solicitarea autorizatiilor PSI, Sanitar, Sanitar veterinar si mediu si mi se acordau la inmatriculare?

Mai revin in urma discutiei telefonice cu Biroul de asistenta al ONRC al caror raspuns a fost ca nu se mai dau acele autorizari si intreband unde trebuie sa ma adresez, au spus sa astept sa vina ei in control(institutiile avizate). Multumiri
Ultima modificare: Joi, 21 Iulie 2011
niconica, utilizator

Alte discuții în legătură

Procedura infiintare / functionare intreprindere individuala Gabriela.Marc Gabriela.Marc Buna ziua Doresc sa imi deschid curand o intreprindere individuala fara angajati, dar inainte de asta doresc sa clarific cateva informatii. Principala ... (vezi toată discuția)
Cod caen pfa cristinaberhencz cristinaberhencz buna ziua, As dori sa stiu ce cod CAEN trebuie sa folosesc pt -fabricarea de lumanari decorative -aranjamente de flori pt diferite ocazii -obiecte ... (vezi toată discuția)
Trecere de la pfa la ii Roxie Roxie Am un PFA cu un singur cod caen si doresc sa mai adaug coduri caen care sa imi permita sa comercializez atat la targuri/festivaluri cat si online ceea ce ... (vezi toată discuția)