Suntem casatoriti de 25 de ani. Acum 5 ani am avut o perioada de neintelegeri urate, ne-am separat 2 ani fara sa divortam. In acest timp eu am avut un prieten iar sotul stia. Acum suntem din nou impreuna intr-o casnicie acceptabila. El stie de infidelitatea mea si in unele momente ma ameninta ca divorteaza si cere despagubiri. Poate?
Nu este corect sa se aplice retroactiv:
Daca as fi stiut ca va aparea aceasta lege nu i-as fi spus si n-ar fi stiut nimic. Cu alte cuvinte daca as fi fost necinstita "mana legii" nu m-ar fi ajuns. Daca am ales sa fiu cinstita sunt pasibila de "pedeapsa" !?
Doamna, asa cum am mai precizat Legea dispune doar pentru viitor, nu puteti fi trasa la raspundere de o fapta care nu era sanctionabila la vremea savarsirii chiar daca ulterior printr-un act normativ, atrage raspundere.
Nu... a fost doar efectul unei cauze. Oricum el a initiat impacarea, altfel nu se intampla.
Chiar dvs. judecati efectul fara sa cunoasteti cauza?
Fiti obiectiv sau detasat. Altfel, m-ati convins!
Divort
miroiuioana
daca sotul are casa mostenita dobandita in timpul casatoriei, in urma divortului eu si copilul ,(pentru ca nu avem unde ne duce) putem solicita sa ramanem ... (vezi toată discuția)