avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casatoria dintre o romanca si un turc pe teritoriul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casatoria dintre o romanca si un turc pe teritoriul Turciei

sunt romanca si locuiesc in spania.iubitul meu este turc.si am hotarat sa ne casatorim.singura optiune este sa merg in turcia.din motiv ca el nu poate intra in spania,viza fiind complicat de obtinut .daca ma puteti informa,as vrea sa stiu cum se procedeaza.unde trebuie sa ne casatorim in turcia.la primarie ,la ambasada¨? ce acte avem nevoie si cat dureaza toate procedurile.vrem sa venim impreuna in Spania si vrem sa stim ce acte trebuie sa prezentam la vama.de moment ce el nu va mai avea nevoie de viza,intrand in drepturuile de europea,casatorindu se cu mine.va rog din suflet,cine ma poate informa!
Cel mai recent răspuns: veradarya , utilizator 21:36, 25 Iulie 2011
nu stiu daca mai aveti contul. ce credeti ca este mai bine.sa ne casatorim la ambasada romaniei sau la ambasada turciei.sau la primarie.nu stiu ce este mai bine.cred k am ainteles destul.acum doar k nu stiu exact unde este mai bine,ast rasp va rog

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean roman Taisia87 Taisia87 Buna ziua!Sant cetateanca a Republicii Moldova.Iubituk meu este cetatean roman cu permis de sedere in Republica Elena.Locuieste acolo de mai bine de 7 ani ... (vezi toată discuția)
Acte casatorie cu cetatean indian georgetazih georgetazih Doresc sa ma casatoresc cu un cetatean indian in Romania. El vine cu viza pe 3 luni de vizita. Are toate actele necesare pt. casatorie in Romania, dar la ... (vezi toată discuția)
Obtinerea cetateniei romane aisun aisun Buna ziua as avea si eu nevoie deajutorul dumneavoastra .sant cetatean roman de nationalitate turca am o relatie de un an cu un cetatean turc urmeaza sa ne ... (vezi toată discuția)