avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor , ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor , standurilor , chioscurilor si pietelor ; activitati care se desfasoara la beneficiari si/sau in afara sediilor proprii

Buna ziua . Referitor la titlul subiectului , ceea ce ar insemna , un comert ambulant " din poarta in poarta " as vrea sa stiu ce acte trebuie sa detin in timpul cat ma deplasez pe drum cu marfa de vanzare , marfuri nealimentare . De exemplu vanzari prin sate din poarta in poarta , cum veneau oamenii cu fructe la poarta .
Cel mai recent răspuns: tarabostes1989 , utilizator 00:33, 1 August 2011
caen 4799-activitati de comert cu amanuntul desfasurat prin:vanzari directe sau prin comis-voiajorilor,prin intermediul automatelor de vandut produse, comert direct cu combustibil(ulei pentru incalzit, lemne de foc) livrate la domiciliul clientilor, comert cu amanuntul prin comisionari, dar atentie : COMERT CU AMANUNTUL al oricarui tip de produs , in orice mod care nu este inclus in clasele precedente.

caen 4791- vezi comanda postala, internet, televiziune, radiou, telefon, cumparatorul alege in baza reclamelor, cataloagelor.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iulie 2011
ovidiu7676, utilizator
mersi de raspuns , dar doar ati explicat care este nr caen-ului , pe care il stiam si eu ..... eu am zis " acte necesare " . sper sa ma poata ajuta cineva .
Ce vindeti stimate domn din "poata-n poarta"? Daca Dvs. nu ne dati mai multe amanunte nu va putem ajuta cu un raspuns.:)
=D>in primul rind Documentul justificativ de provenienta al produsului care-l vindeti,receptia lui..si apoi mai asteptam lamuriri sa vedem de ce mai aveti nevoie..asa cum a spus si colega@gabrielle
Vand produse mestesugaresti : cosuri de rachita , ceramica , tesaturi etc . De ex : cand mergi la o piata organizata ti se cere : aviz de insotire a marfii ( pe care notezi denumirea pietei si locul ) dar atunci cand esti ambulant si mergi din poarta in poarta si poti sa mergi 3 zile si pe urma sa te intorci la sediu cum notezi pe aviz sau daca este necesar ? sau este un aviz special pt acest comert ? . Asta referitor la avizul de insotire . Pe langa acesta , obligatorie casa de marcat . mai trebuie si altceva pentru produsele mestesugaresti ?
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2011
tarabostes1989, utilizator

Alte discuții în legătură

Activitate bazata pe contract de comision Maria_Minulescu Maria_Minulescu Buna! Printre alte activitati pe care vreau sa desfasor dupa infiintarea intreprinderii mele individuale, este si cea de promovare de produse pe internet, prin ... (vezi toată discuția)
Care cod caen? ContSters212422 ContSters212422 BUNA ZIUA. AM O PROBLEMA PE CARE VA ROG SA MA AJUTATI SA O REZOLV. TREBUIE SA INFIINTEZ O FIRMA CARE SA SE OCUPE CU COMERT CU AMANUNTUL AL VINULUI. pina aici ... (vezi toată discuția)
Este necesar sa adaug cod caen ? iri.mario iri.mario Buna ziua, Am o societate comerciala in al carui statut am codurile caen 4614 (Intermedieri in comertul cu masini, echipamente industriale nave si avioane ) ... (vezi toată discuția)