Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor , standurilor , chioscurilor si pietelor ; activitati care se desfasoara la beneficiari si/sau in afara sediilor proprii
Buna ziua . Referitor la titlul subiectului , ceea ce ar insemna , un comert ambulant " din poarta in poarta " as vrea sa stiu ce acte trebuie sa detin in timpul cat ma deplasez pe drum cu marfa de vanzare , marfuri nealimentare . De exemplu vanzari prin sate din poarta in poarta , cum veneau oamenii cu fructe la poarta .
caen 4799-activitati de comert cu amanuntul desfasurat prin:vanzari directe sau prin comis-voiajorilor,prin intermediul automatelor de vandut produse, comert direct cu combustibil(ulei pentru incalzit, lemne de foc) livrate la domiciliul clientilor, comert cu amanuntul prin comisionari, dar atentie : COMERT CU AMANUNTUL al oricarui tip de produs , in orice mod care nu este inclus in clasele precedente.
caen 4791- vezi comanda postala, internet, televiziune, radiou, telefon, cumparatorul alege in baza reclamelor, cataloagelor.
mersi de raspuns , dar doar ati explicat care este nr caen-ului , pe care il stiam si eu ..... eu am zis " acte necesare " . sper sa ma poata ajuta cineva .
=D>in primul rind Documentul justificativ de provenienta al produsului care-l vindeti,receptia lui..si apoi mai asteptam lamuriri sa vedem de ce mai aveti nevoie..asa cum a spus si colega@gabrielle
Vand produse mestesugaresti : cosuri de rachita , ceramica , tesaturi etc . De ex : cand mergi la o piata organizata ti se cere : aviz de insotire a marfii ( pe care notezi denumirea pietei si locul ) dar atunci cand esti ambulant si mergi din poarta in poarta si poti sa mergi 3 zile si pe urma sa te intorci la sediu cum notezi pe aviz sau daca este necesar ? sau este un aviz special pt acest comert ? . Asta referitor la avizul de insotire . Pe langa acesta , obligatorie casa de marcat . mai trebuie si altceva pentru produsele mestesugaresti ?