avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituire taxa auto

ma intereseaza sa stiu unde se depune cererea de restituire a taxei..la directia generala a finantelor publice bucuresti sau la administratia finantelor publice a sectorului de care apartin,ca nu m-am lamurit.exista vreo cerere tip sau formulez cererea de restituire simplu?
a primit cineva de prima data raspuns pozitiv sau e obligatoriu de ajuns in instanta?
Cel mai recent răspuns: ioana17 , utilizator 13:12, 1 August 2011
Cererea o depuneti la AFP-ul care v-a calculat taxa. Formulati dumneavoastra cererea si depuneti copii dupa actul de identitate, chitanta, contractul de cumparare din spatiul european, carte de identitate auto, certificat de inmatriculare. Raspuns pozitiv e in unele cazuri ca diferenta de taxa ... pentru taxa integrala cu siguranta va trebui sa apelati la instanta.
mai am o intrebare..in cererea adresata anaf ce solicita anularea deciziei de calcul a taxei de poluare sau restituirea sumei platite in baza acestei decizii ?
restituirea sumei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasii pentru restituirea taxei auto dkm dkm -buna seara.in 2008 am cumparat o masina second hand din spania, pe care am inmatriculat-o in romania in martie 2009, cand a trebuit sa platesc la AFP vestita ... (vezi toată discuția)
Taxe lloryshyka lloryshyka Buna ziua,a-si dori sa stiu daca este cineva din judetul Vaslui care a recuperat taxa auto de prima inmatriculare? (vezi toată discuția)
Cerere pt recuperare taxa poluare K-nndy K-nndy Chiar nu vrea nimeni sa ma ajute cu ceva informatii despre ce trebuie sa contina cererea pentru recuperare taxa poluare? Am inteles ca model nu vrea nimeni ... (vezi toată discuția)