avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Beneficiez de indemnizatie crestere copil? (75% conform legii) in situatia mai jos prezentata:
1. din 01.04.2010 - ctr. indivudual de munca
2. din 03.05.2010 - CO prenatal pana in 19.05.2010
3. din 20.05.2010 - CO postnatal pana in 05.09.2010
4. din 06.09.2010 pana in 30.09.2010 - CO fara plata
5. din 01.10.2010 - Suspendare ctr. - CO crestere copil
6. din 30.05.2011 - reincepere activitate
7. in luna 12. 2011 - nastere al 2 lea copil

Intrebare: beneficiez de indemnizatie crestere copil (pentru al 2 lea)????

Cu stima,
Diana Buda

Cel mai recent răspuns: dianabuda , utilizator 13:43, 21 Iulie 2011
Da, veti beneficia de concediu si indemnizatie pentru ingrijire copil. In cele 12 luni anterioare datei nasterii celui de-al doilea copil, vor intra si lunile in care ati fost in concediu pentru cresterea primului copil. Pentru aceste luni se va lua in calcul indemnizatia pe care ati primit-o.
Ultima modificare: Joi, 21 Iulie 2011
Elena Savciuc, Consultant resurse umane
Va multumesc pentru raspuns, numai ca eu nu am beneficiat de indemnizatie crestere copil, numai doar de concediu crestere copil - nu stiu cum se poate asa ceva. Cred ca este o problema.
Aici este nedumerirea mea - conform cu ce am inteles eu din legislatie.

Sau se va lua in considerare valoarea "0" ??? :sorry:

Toate bune,
Diana Buda
Inteleg ca ati solicitat angajatorului concediu pentru cresterea copilului, insa nu ati indeplinit conditiile pentru a beneficia si de indemnizatia pentru cresterea copilui. In aceste conditii nu veti beneficia de indemnizatie nici pentru cresterea celui de al doilea copilului.
Va multumesc pentru lamuriri.

Cu stima,
Daian Buda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil dianabuda dianabuda Beneficiez de indemnizatie crestere copil? (75% conform legii) in situatia mai jos prezentata: 1. din 01.04.2010 - ctr. indivudual de munca 2. din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de maternitate al doilea copil mpc mpc Buna ziua Am 2 intrebari: 1. Indemnizatia de maternitate o primesti pana la 2 ani de la depunerea cererii de acordare a indemnizatiei pt copil (21 martie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!!! am si eu o intrebare , am terminat luna trecuta ... PaPuSiCA89 PaPuSiCA89 Buna ziua!!! Am si eu o intrebare , am terminat luna trecuta indemnizatia de crestere copil.... inca nu am un loc de munca pentru ca nu am cu cine sa las ... (vezi toată discuția)