avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua!!! Am si eu o intrebare , am terminat luna ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua!!! Am si eu o intrebare , am terminat luna trecuta ...

Buna ziua!!! Am si eu o intrebare , am terminat luna trecuta indemnizatia de crestere copil.... inca nu am un loc de munca pentru ca nu am cu cine sa las copilul .....planuiesc sa raman din nou insarcinata .......mai am dreptul la indemnizatie pentru al 2 lea copil?
Multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:57, 14 August 2022
Buna ziua,

În situaţia în care persoana care a beneficiat de concediu şi indemnizaţie pentru creşterea copilului naşte unul sau
mai mulţi copii într-o perioadă de până la 12 luni de la finalizarea concediului pentru creşterea copilului anterior, dacă din calculul indemnizaţiei conform art. 2 alin. (2) rezultă un cuantum al indemnizaţiei lunare pentru creşterea copilului mai mic decât cuantumul indemnizaţiei primit anterior naşterii celui din urmă copil, se acordă indemnizaţia lunară pentru creşterea copilului primită pentru copilul anterior.

Deci, răspunsul este da, aveți dreptul în continuare.
Da luna când vrem sa ne apucam de bebe va fi Decembrie atunci mai beneficiez de indemnizație?
Când ați terminat primul CCC și care ar fi data nasterii celui de al doilea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, ma aflu in concediu de crestere copil pana la.2 ani, in ... AlanaAlbert AlanaAlbert Buna, Ma aflu in concediu de crestere copil pana la.2 ani, in iulie 2021 se termina concediul si indemnizatia aferenta acestuia. La putin timp dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc din somaj. am inteles ca pot beneficia de indemnizatie ... NicoletaMC NicoletaMC Indemnizatie CCC din somaj. Am inteles ca pot beneficia de indemnizatie CCC pentru bebe 2 care se naste la 5 luni dupa ce bebe 1 implineste 2 ani, pentru ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! momentan sunt în creșterea copilului pana în luna ... roxana_d24 roxana_d24 Bună ziua! Momentan sunt în creșterea copilului pana în luna octombrie și urmează sa nasc al 2 lea bebe în luna iunie. Cum se va proceda cu creșterea ... (vezi toată discuția)